Jak schudła Beata Tadla? Dziennikarka przeszła imponującą metamorfozę. Zdradziła swój sekret młodego wyglądu.
Beata Tadla jest jedną z najbardziej doświadczonych telewizyjnych dziennikarek w Polsce. Pracowała w Polsacie, TVN, TVN24 i TVP, do której wróciła po latach przerwy. Obecnie możemy oglądać ją w roli prowadzącej „Pytanie na śniadanie”.
Ogromną pasją Beaty jest aktorstwo. Na deskach teatralnych zadebiutowała w latach 90. Ma na swoim koncie role w „Barwach szczęścia” czy „Pakcie”. Do tego wszystkiego wygląda jak gwiazda Hollywood i ciężko uwierzyć, że nie zawsze prezentowała się tak spektakularnie, jak teraz.
Jak schudła Beata Tadla?
14 czerwca Tadla skończyła 49 lat. W ostatnim czasie głośno było o jej spektakularnej metamorfozie. Dziennikarka schudła prawie 20 kilogramów. Czemu zawdzięcza swoją przemianę?
W rozmowie z „Super Expressem” Beata wyjawiła, że całkowicie zmieniła swoją dietę, a niektóre produkty zniknęły z jej jadłospisu na stałe.
Nie karmić organizm, a odżywiać go. Być tym, co jem. Zrezygnowałam z mięsa, białego pieczywa, nie jem fast-foodów, smażonych potraw. Od kilkunastu lat nie piję też piwa, które kiedyś lubiłam.
Dziennikarka nie jest fanką siłowni, ale znalazła alternatywę dla fizycznego wysiłku. Do sportów, które uprawia, zalicza pływanie i nordic walking, w którego trakcie wysłuchuje ulubionych podcastów.
Wtedy wyłączam się zupełnie ze świata i jest to taki rodzaj medytacji – dodaje gwiazda.
To jednak nie wszystko. Za przemianą Beaty Tadli stoją także praktyki oddechowe, dzięki którym dziennikarka wycisza się i znajduje spokój.
Poniżej zdjęcia Beaty Tadly z ostatnich miesięcy i z czasów, zanim zmieniła nawyki żywieniowe.



